Träning!

När vi först köpte denna leksak tyckte han den var jätte läskig men när han väl insåg att det kommer något gott ifrån den så är en jätte kul och sammtidigt får han träna "psyket"!


Lite läskig men det tar sig=)

Fredagsmys!

När jag kom hem från fotbollen i fredags så var Robin här.. Det är Borkas favorit=) Han blir jätte glad och alldeles till sig när Robin kommer och hälsar på!=)
På fotbollsmatchen träffade vi även en kompis's tollare, Borka tyckte det var jätte kul och ville leka medan Fanny morrade och attackerade..


Robin och Borka♥

6 augusti..

.. Bar det av till tranemo för att grilla lite och träffa Pers mamma, pappa och bröder med respektive.. Den äldste och flickvän hade inte träffat Borka innan så det blev mycket gull och sådant från den sidan=)

På kvällen åkte jag och Borka in till stan för att träffa mamma och gå på Torsdagskvällen i Borås och titta på Jill Johnsson som sjöng.. Tänkte träna honom för folksamling och då är torsdagskväll en väldigt bra tillfälle.. =)

Det gick väldigt bra.. Var lite mycket och hålla koll på men annars gick det bra.. Han var väldigt populär bland folket iaf! :D



Nu fick jag precis reda på att han har tappat en tand och en till är lös.. jag tycker det är för tidigt men Per säger ju att dom ska ju ut=)=)

Kram
Malin och Borka


Carro leker med Borka!


Borka mitt på toget i Borås! Mycket och nosa och äta på, speciellt popcorn!


Han har kommit på att man kan hoppa över ryggstödet i bilen så man hamnar i baksätet istället för bagaget, så nu måste vi köpa ett galler lr nät och spänna upp så han inte kommer över.. men han somnar som en stock i baksätet, vet inte om det är för att det är mörkt och låter för mycket i bagaget!

Leka!

Nu har han fått leka med grannhunden..
Första gången var det lite försiktigt från våran sida i början men efter en stund så var dom igång och det gick knappt och sära på dom.. =)=) Grannhunden är en Finsk Lapphund och hon heter Shadow!

Det är skönt som ägare att kunna ha en så nära som går igenom samma saker som vi gör för då kan man dela kunskaper och tips=)

Kram
Malin och Borka


Borka och Shadow leker för fullt=)

Sitt!

Han lär sig snabbt.. Eller det känns som det iaf!=) Sitt är inga problem för honom nu.. Nu är det bara alla 25 miljoner andra saker som han måste lära sig.. =)

Det går sakta men säkert fram!

Kram
Malin och Borka


Ja men visst kan jag sitta still här, jag vet ju att jag får det goda du har i din hand=)

...

Då var min semester slut.. Per har en vecka kvar så än så länge börjar inte den riktigt vardagen då Borka ska vara ensam..

Har dock börjat lite smått.. Någon 10 min där och 20 min där, har ökat succesift men var inne i Borås en sväng härom dagen och var borta i 2 1/2 timme och det klarade han gallant! =)=) så 3-4 tror jag inte skulle vara några problem=)


Han fortsätter och biter på saker en del mer och andra mindre=) Men vi är där snabbt och säger "FY" och ger honom en leksak.. Framförallt våra händer är väldigt roligt och bita på... Förvånade så är inte våra skor utsatta.. För det har man ju hört så mycket om från andra men inte Borka inte.. Det är mer Soffan, Händer och en speciell matta vars fransar som är väldigt roliga:D

Idag "dog" hans favoritleksak genom att det blev hål och all den vita stoppningen kom ut.. =) Ska försöka sy igen det, men kunskapen är inte så stor.. hehe=)

I måndags var vi hos vetrinären och vaccinerade honom.. Det var lite läskigt i väntrummet men så fort vi kom in i det andra rummet så gick allt jätte bra.. Stod jätte fint på bordet och lungor, hjärta och öron lät och såg jätte fint och skrek inget när han fick sprutan! Allt vara bara positivt=)=)

Skönt och höra som en ny ägare måste jag säga=) Vi vägde honom även där och hela 8kg väger han nu.. liten tjockis=)

Bloggar lite dåligt nu men ska göra så gott jag kan.. det kommer även komma lite nya bilder men har inte lagt in dom på datorn ännu.. Håll ut gott folk=)

Kram
Matte och Borka


En kompis var hemma och fotade Borka lite.. Så denna bilden är är väldigt mycket bättre än mina.. hehe:P
Han var fotomodell för en dag=)=)

RSS 2.0