Fyyy!!

Nu precis blev matte arg på mig.. Jag har varit "lite" busig! Matte får berätta!

Jo, jag sitter och bloggar, både på Borkas och på min egen, vilket har tagit lång tid.. Jag märker att borka springer upp och ner för trappan och jag undrar om han kanske är nödig.. Jag går ner och släpper ut honom och fortsätter med mitt.. Men även han fortsätter med sitt, springa upp och ner för trappan.. Ibland tar det längre tid och ibland kortare..
När jag hade bloggat klart bestämde jag mig för att gå ner och se vad han hade gjort.. För gjort nått det hade han, det visste jag.. Han brukar bete sig konstigt när han gör nått dumt som han inte får..

Så iaf jag kommer ner och vad ser jag?! Jo, då har han hämtat sån gosedjursståppning ifrån papperskorgen och spridigt ut över hela golvet.. aa,, tänker ni, inte så farligt.. Men det är inte allt.. Han har ju oxå hämtat allt annat som låg i papperskorgen!!!
Vilket var sånna nötkrämgodis och bitigt sönder i tusen bitar.. Och för er som är hundägare vet ju att choklad är farligt för hundar.. Och jag kan ju säga att mitt tuggummi som jag slängde där innan idag.. var oxå borta.. Suck!

Så nu sitter han i "skamvrån"!! =) Men det värsta är ju att han vet att han gör fel.. Annars hade han inte sprungit upp och ner.. han liksom lockar ju på mig..

Men det är väl såhär och ha hund och mer dumma saker kommer han nog och göra.. Det är bara så dumt att det han verkligen inte får äta det är det han äter.. =)


Kram Malin och Borka!



en massa nötkrämspapper lr plast är det ju och det har han ju säkert oxå fått i sig! Typiskt!!

kläder!

Leka med matte och Husses kläder är roligt.. Dom gillar dock inte det.. Men matte var tvungen att ta kort på mig så lite roligt tyckte hon nog att det var.. hihi=)



Snö?! (16okt)

I morses när matte och jag skulle gå ut så var det nått konstigt vitt på trappan och marken.. Det luktade inget och det fasnade på nosen! Jätte konstigt.. Det föll liksom från den stora blå, så nu mer är grå/svart, och det la sig på ryggen.. Jag skakade av mig det lika fort som det landa, vilket gjorde att jag fick gå och skaka hela tiden.. Jätte jobbigt!

Matte sa till Husse att det tog ungefär 3 min för mig att gå ut, vad hon nu menar med det!! ;)













Mys!

Jag har lärt mig när mattes klocka ringer på morgonen, så ungefär en timme innan bestämmer jag mig för att jag ska sova jämte dom i sängen.. Matte och Husse tycker det är mindre roligt.. Men ibland när jag har gnällt hål i huvudet på matte så brukar jag få hoppa upp.. Eller så gör jag det ändå.. Ibland får jag ligga kvar men ibland pötter de ner mig.. Men jag älskar och ligga under täcket ihop med matte=)


Frost!

Första dagen det var nått som kallas för frost.. Lite obehagligt faktiskt.. Marken var helt hård!



"Det syns inte så tydligt på bilden men han står bara på tre ben, han gick några steg och lyfte sen upp ena bakbenet..=)"

Godissök!

Godissök är en av mina favoriter!

Matte tar in mig i köket där jag måste "Stanna".. Sen går hon runt och lägger ut godis både högt och lågt så jag måste verkligen nosa mig fram.. När hon är klar kommer hon fram till mig och säger "Sök"! Det betyder att jag får springa runt och leta fram godisarna.. Jätte kul=)=)


Ensamhetsträning!

När Husse´s kompis Robin kommer och hälsar på så blir jag överlycklig.. Jag ÄLSKAR honom! Men husse och matte tycker jag blir så jobbig och hoppig så då får jag ligga instängd i ett hörn..

Men är man lugn en stund så får man komma ut och pussa på Robin igen.. =)=)









RSS 2.0