Julafton!

Mycket spännande dag..
Vi åkte runt till en massa folk på Hussmors sida. Vissa folk som jag aldrig hade träffat innan.. Dom var trevliga för dom gav mig nått som heter köttbullar.. Jag vet bara att det är väldigt gott!!=)

Kvällen slutade hos mattes föräldrar där jag fick en jätte GOD julklapp.. Massa ben och grisöron.. MUMS!
Jag hade det gött hela kvällen sen iaf, medan matte och husse och dom andra spelade om en massa julklappar.. Dom hade det bra och jag hade det super!=)

Dagen efter var vi hemma.. Matte och Husse öppnade en massa julklappar som dom gett varandra.. Jag tror "mamma" fick nått hon ville ha för hon skrek av lycka!! Kanske ett hundben fast till människa?! =)

Annanadagen var vi hemma hos Hussfars sida.. Där träffade jag kompisen Zoltan.. Han vill bara "rida" mig hela tiden.. Så det är det vi gör.. Rider varandra! Matte gillar det inte, och då kommer petflaskan fram.. Men det är jätte jobbigt för jag sov hela dagen efter..

Mycket lyckad helg!=)


Öppnar julklapp hos mattmor och mattfar.. Eller äter pappret iaf=)


Matte ska bara skojja hela tiden! Borka med röda mulen!=)


Mattes och husses julklapp.. Ett GOSEDJUR!!=)=)=)=)=)

21 december!

Matte och husse försökte få en bra julbild på mig.. Dom ville att jag skulle ligga vid/under grannen! Men jag är så trött på att ligga still hela tiden och speciellt när dom har en massa goa godisar i fickorna.. Då är det ju mycket roligare och leta upp dom.. Dom fick nogån bra, men inte som dom kanske hade hoppats.. hihi=)



En vinterdag i december!

Jag fick leka med min fickvän idag.. Matte står dock med full koll på oss och beredd med en petflaska med kulor i.. Jag tycker inte om den och det vet matte, så när jag har gjort nått som jag inte borde så brukar dom skallra med den..
Så nu när vi lekte så tyckte jag det var roligt och "gå bakvägen" på shadow men det tyckte inte matte om så då skallra hon..


Borka och Shadow


Borka                                            Shadow

RSS 2.0