Tiden den går..

Oj,oj,oj.. det var huurr läänge sen som hellst som matte blogga åt mig.. Hon har inte ork säger hon.. Men hon ska försöka ta upp detta igen.. Det är ju roligt för er som läser och se vad som har hänt/händer i mitt liv..

Här kommer lite kort om vad som hänt, och vi börjar med julen..

Den firades först hos husses föräldrar.. Hussmor och hussfar hade köpt mig en leksak, en ihålig gummiboll typ som en bandyboll fast mycket större och större hål.. Där hade de trätt i en jättegott grisöra som jag då sen fick chomla med för att få ut.. Men mitt tålamod är ju inte på topp så när det inte gick efter en minut så la jag ner det..
Husses ena bror har ju även fått en bäbis och hon var mycket roligare att inspektera, lukta och slicka på.. Och alla hennes leksaker.. hihi:D:D

Sen på kvällen åkte vi till mattes föräldrar och där fick jag ett eget paket med en massa ben och godis i.. MUMS!!!

Jag bet först ett lite hål där jag kunde äta ifrån..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Min andra stora händelse är att jag har varit på hundpansionat:D
Matte var väldigt nervös för att det inte skulle funka, men jag skötte mig jätte bra och blev jätte poppis:D
Husse och matte ska lämna bort mig där första veckan i mars för dom ska till Teneriffa, så när dom gjorde sin årliga skidresa till branäs så passade dom på och provade.. Då var det också bara tors-sön..

Men jag längtar tills jag kommer tillbaka...:D


Matte har även köpt en nya fin systemkamera, så jag får ställa upp och vara fotomodell.. Tycker dock att det är as tråkigt och sitta still men jag gör mitt bästa..



VOV VOV
Borka





RSS 2.0