Sjuk!

Nu har man gått och blivit sjuk med.. Det är så typiskt! Bara men hinner friskna till innan man ska gå och jobba igen.. Måste ha cashen...

Igår gjorde jag inte så mycket.. Låg ner burrad i täcket framför tv:n i sovrummet och kollade igenom tre filmer.. Mumien 3, Step up och Meet the fockers.. Travla mig in till Vardagsrummet senare på kvällen och kollade på O.C med Pluppis.. Nu är vi i början på Säsong 3 så bara en kvar efter det, sen kan man börja och kolla på heroes säsong 2.. =)

Nu ska jag gå in till grannen och tjöta lite med henne.. Och i kväll blir det två-rätters.. Mums!


Hejhej!!
//Malin

Mellandagsrea!

Har precis kommit hem ifrån lite shoppande i knalland.. Per byte in lite spel och köpte några nya.. Han köpte även skruv, plugg och vattenpass som han ska använda när han ska sätta upp vårat vitrinskåp som han fick i julklapp.. 

Jag bytte bara ett par strumpbyxor för det var fel strl.. Kom på det i går kväll att jag inte kollade storleken utan tog bara ett par, och naturligtvis så var det fel.. typiskt!
Fick dock mörkgråa istället för svarta för det fanns inte i rätt strl men det kvittar.. Nu har jag det jag var ute efter..

Jo, gick ner till stan en sväng vid 00.30 i går för jag skulle träffa "tre gringos".. För enligt en av dom skulle dom stanna till 02.00 ungefär, så då tänkte jag att jag hinner en snabbis.. 
När jag väl är nere efter en rask promenad, ringer jag för att kolla om dem är kvar på samma ställe.. Och vad tror ni.. Nää, då satt de på bussen hem för de orkade inte stanna mer.. Så efter lite tjötande i telefonen var det bara och traska hemåt igen.. Det går ganska snabbt och gå, lite kyligt med det gick!

Synd bara att man var så fruktansvärt kissenödig, så man fick springa den sista biten för att inte kissa ner sig.. hehe:P

Nu ska jag och per nog kolla på film.. O.C kanske?!=)
Ciao så länge!!


Hejhej
//Malin




Lördag!

Jo, kom på att jag har ju varit i Tyskland sen sist jag bloggade.. Med Mamma, Pappa och Per.. Vi åkte på en såndära julmarknad till Hannover och Cellé.. Det var sådär.. Jag ångrar inte resan men marknaderna var inte så mycket och hurra för.. Busschauffören fick böter och det var pissväder men annars var resan bra.. Maten och spriten var bra iaf..:D


Kramkram
//Malin


Pluppis utanför vårat första matstopp.. 



På kvällen när vi kom till hotellet gick vi och käkade.. Inte nått vidare till hotellmat.. lr? (Dåligt utbud)


Ps.Kommer mer bilder imån.. det cpar just nu!.Ds.

Long time a go..

Ja, nu är vi här igen.. Att det var ett tag sen jag bloggade.. jag är inget bra på det har jag upptäckt.. Orkar aldrig som sagt!

Nu har det också varit så stressigt på jobbet med all julbord och det är så skönt att det är över.. Har liksom jobbat till midnatt många dagar och att blogga har då inte varit prio 1.. 

Men jag säger det igen som jag alltid har sagt att jag ska försöka och blogga vare dag.. 
Har ju skaffat facebook nu och är så intresserad av alla som blir vän med mig nu, så kommer nog sitta vid datorn varje dag och då också blogga varje dag.. Bara jag har nått och skriva om..

Det har inte hänt så mycket sist jag bloggade, för har inprincip bara jobbat hela tiden.. Har dock varit på personalfest.. Mycket roligt..:D:D

Julafton har ju varit och snart är det nyår.. tiden går så fort!! 
Blev väldigt krångligt i år om var vi skulle vara tycker jag.. vi åkte liksom hit och dit hela tiden kändes det som.. Hoppas det bli mer planerat nästa jul, för det är det värsta jag vet och inte ha planerat.. 

Ni fick lite info iaf.. hoppas det räcker och att ni inte bli allt för sura för att jag SUGER på att blogga!!!


Kramkram
//Malin



Nån shot gjord på kaffe, grädde och något mer.. nån som kanske kan? God var den iaf:D

Onsdag!

Äntligen!!
Idag har vi bokat våran efterlängtande Branäsresa.. Lr jag längtar iaf:D:D Vecka 4 bär det av uppåt landet och skidor ska det åkas!

Annars i veckan har det inte hänt så mycket.. Jobbade sent igår så decka så fort jag kom hem.. Lr jag hann och prata lite med Annie först! Alltid lika roligt och intressant, våra diskussioner.. hehe:D

Imån ska jag jobba sent. Tråkigt! Julbord på 60 pers tror jag det var. Men kom överens med Grönis att jag bara skulle vara kvar tills alla tallrikar och köksservisen är diskat så får jag åka hem. Eftersom jag åker till Tyskland redan halv 4 på fredagmorgonen, så är jag tvungen och åka hem o sova..

Så om 1 och 1/2 dag beger jag,Per, Mamma och Pappa till Tyskland.. Så bye bye så länge!

Nu ska jag snart gå in till mig ifrån grannarna för jag måste packa!!


Hejhej!

//Malin


RSS 2.0