Påskhelgen!

Påskhelgen har varit helt underbar. Med allt från liseberg till premiärgrillning.

Långfredagen spenderades hemma i Rydboholm hos mor och far. Med god påskmat och sällskapsspel! Dock mådde inte magen så bra på natten och toaletten fick smaka på påskmaten!=/

Påskafton hände inte mycket mer än bara solhäng och premiärgrillning, men det är inte fy skam det!


Fanns inte mycket att välja på uppe i ica-affären, så man tager vad man haver=)

Påskdagen spenderades på Liseberg med familjen Molarin/Björnberg. Jag kammade hem stjärnvinst på diam och det var typ det ända. Annie drog nog största vinstinförskaffet. Jag och Annie åkte oxå både balder och uppswinget och vad vi tyckte, det kan ni fråga Annie.. hehe;) På kvällen sen blev det lördagsmys hos familjen M/B med kinamat och coca cola innan vi drog oss hemåt till Länghem!


(Bilden tagen o lånad av Annie molarin)

Idag, annandagen, har det hänt mycket! Tvättat, för att sen få besök av J o E, för att sen bege sig in till stan för att fika och shoppa med Familjen Molarin/Björnberg, för att sen bege oss till Hesta parkstad till familjen Abrahamsson/Lundgren för lite grillning, för att sen bege oss hemåt för lite soffhäng och godisät!!


Svårt och få en bra bild på en icke stillastående unge!=)

Imån börjar verkligheten igen och jag läängtar!! NOT!!!!!

Pss... Jag och Annie slog till nu när det var påsk"rea"10-klippskort på sportlife, så här ska vi bli snygga!:D

Kram Malin

Tomrum!

Jag är ledsen att jag inte har bloggat på länge men det händer så mycket i mitt liv just nu!

Bland annat har min farmor gått bort. =( Sorligt men det var som om en sten lyftes från bröstet. Hon låg utan vatten och mat i en och en halv vecka innan hjärtat gav upp.. Så det har varit fruktansvärt jobbigt! För alla!

Hon skulle fylla 92 år i maj, så hon har ju ändå fått leva ett långt och friskt liv. Dock blev hon diment på senare dagar, väldigt sakta men ändå väldigt jobbigt. Så det kändes som om det var dags nu och lika bra. Hemskt att säga så men det kändes bäst för alla..


♥♥


Nog pratat om det!

Nu till lite roligare saker:D Annie, Anton och Nomi har varit här idag. Jag och Annie har varit på bröllopsmässa på torpa stenhus. Mycket trevligt men ack sicken besvikelse. Programmet var dåligt upplagt och mässan var väldigt liten. Men mycket trevligt ändå att göra nått med Annie, bara hon och jag.. Tack!=)
Dessutom hade ju Annie aldrig varit där så det gjorde ju det hela mycket trevligare, iaf och vandra runt i Stenhuset:D



Nu blir det päsning i soffan efter pizzan och myspys med Per med lite film!

Hejhej!

BB= that´s life!=)

Jag är fast!!

Trodde aldrig att jag kunde bli såhär beroende av något tv-program.. Visst att man alltid följer det på tv och missar man ett avsnitt så ser man det på play MEN betala för att på se nått dygnet runt?

Japp,,precis vad jag gjort! 149:- fattigare på telefonräkningen och jag kan nu se Big brother 24/7 HELA SÄSONGEN.. PÅ datorn och i telefonen..
Trodde aldrig att jag skulle göra nått sånthär, men gud vad jag INTE ångrar mig..

JAG ÄR FAST!!


RSS 2.0