Längtar! (30sept/tisdag)

Hit ska jag på lördag med Annie och Emma!:D:D Första gången för mig så jag längtar nått enormt.. ska bli så kul o få träffa dom.. Och inte minst Christer:D:D whiii:D:D:D
LÄNGTAR!!


Hejhej!

//Malin


dagen efter! (26sept/fredag)

Tänkte bara visa hur jag och Annie såg ut dagen efter hårmodellerandet.. Eftersom Annie inte var så försjust i sin frisyr och jag inte tog någon bild efter färgningen på scenen så kommer bilder här.. Bilderna är dock tagna från ett annat tilfälle..


Hejhej!

//Malin


Annie!=)




Jag!=)


IKEA! (28sept/söndag)

IKEA! Min och Annie´s dagliga söndagstur.. här är vi på fiket o fikar lite.. JAg inhandlade denna gången 4 skärbrädor, 4 st blommor varav två lika dana, skubb-lådor till badrummet, en potatisskalare och smörknivar.. lika roligt varje gång o åka dit!


Hejhej!

//Malin


Annie åt en krämbulle och drack fanta!




Och jag åt jordgubbscheesecake och drack cola!

Hårmodell! (25sept/torsdag)

Jag och annie var hårmodeller idag.. Annie har ju varit det innan men för mig var allt nytt och spännande.. Dagen började kl 10.00 med färgning, klippning och sminkning för min del.. Vi var ju 9st modeller (om ajg räknat rätt) som blev stylade på olika sätt.. Efter en heldag på Salong Cri, så begav vi os till Pulsen där vi skulle ha våran lilla modeshow..

Annie blev klippt på sen medan jag blev färgad.. Det som är både positivt o negativt med det är att man ser inte hur det blir förän det är klart.. iaf när det gäller klippning..
Resultaten ser ni nedan plus nån annan bild som är tagen på salong Cri under dagen..


Hejhej!

//Malin


Såhär glad var Annie att hon skulle bli stylad!:D




Annie före färgning och lite klippning..




Jag blond! lr kanske ska säga gul!=)




Annie´s resultat!  Nu är det bara klippning på sen kvar..




Lilla Jag! Blond, Snaggad och sminkad! kolla noga för det är inte vardag man ser mig sminkad!haha:D


Bilkö!! (23sept/tisdag)

Är ju tvungen att börja¨åka buss nu förtiden.. lr varannan vecka till jobbet o varannan vecka hem ifrån jobbet.. Eftersom Per har börjat o jobba två skift.. Men så klart gör jag allt för att slippa o eftersom mamma och pappa jobbar uppe i viared så brukar ajg snålåka med dom..

Så idag var mamma snäll o väntade på mig(igentligen för att jag behövde låna bilen), trots att jag tog lite länge tid på mig än vad jag hade räknat med.. Så när vi kommer ut på motorvägen är det kö ända från våran avfart..

Så det var bara o sitta i 10km på ettan växel o brumma frammåt.. Tog då en bild på en cool bil som rullade förbi, eller tog bilden för att visa per hur sjukt hög den var.. men det sytes dock inte på bilden så den blev värdelös iaf..:D


Hejhej!

//Malin


Mys! (19sept/fre)

Förlåt för att det hoppar så på dagarna men är ganska dålig på att fotografera mitt liv.. så det blir som det blir..

Jag och Per hade iaf fredagsmys med äpplepaj o vanlijsås.. Mums!


Hejhej!

//Malin


Ekströms Äpplepaj, nästan godare än hemmagjort=)

Personalfest! (6sept/lör)

Jag var på personalfest på lördagen.. mycket trevligt, o roligt att träffa alla utanför jobbet.. Jag träffar iofs Annie varje dag trots att hon inte jobbar där längre:D, men Dimman ser man så sällan nu förtiden när han har börjat o plugga! 

 Vi startade hemma hos Anna med en god drink o lite aptitretare(som jag och Annie att gjort).. senare en god middag med vin och vatten.. på kvällen var det Singstar som gällde (mitt lag förlora) och utgång till grand där vi kom in som VIP-gäster (Stolt)... Vid Halv tre snåret när grand stängde gick vi till Campino o köpte oss varsin kebabrulle.. då vi senare lunkande hemåt, ätande på våra kebabrullar fulla och glada...


Hejhej!

//Malin


Våra aptitretare.. blev faktiskt ganska lyckade iaf:D




Annie lika glad som vanligt av Henrik´s konstiga uttryck:D




Jag och Anso strax innan stängning.. inte så nyktra! Eller?=)

RSS 2.0