Teater och utgång!

I lördags var jag, mamma, pappa och Markus på teater! "Ojdå, en till?!" Den var sådär.. Hade väldigt stora förväntningar men blev faktiskt besviken.. Tycker den gamla versionen är mycket bättre.. Men det kan ju vara för att i den gamla är det ju mer proffs än var det var här..

Efter blev det Dunken och utgång.. Jag, jimmy, Nicklas och Benet begav oss till Emma där det skulle vara förfest.. Vi var dock 1 1/2h försena så det var bara och gå in till stan igen.. Nicklas och Benet försvann så det vara bara jag och Jimmy.. Vi kunde inte bestämma oss var vi skulle gå så tillslut hamnade vi på Borås kebab där Jimmy köpte mat!
Strax efter tog vi en taxi hem till Längehm och spelade magic till halv 3 på natten.. Lyckad kväll=)=)

Vill bara säga hat åt alla dumma blonda tjejer som tror att dom är så smarta medan dom bara dumförklarar sig själva!!

Kram


Ojdå, en till?!


Blogga,Blogga,Blogga!!!

Det händer mycket här hemma.. Så mycket att jag inte vet vad jag har sagt och inte sagt.. Så mycket att jag inte hinner blogga.. Och när jag väl gör det så blir det många inlägg på en gång... Men ska försöka och berätta så mycket jag kommer ihåg..
  • Valpkursen är slut.. Men den 2 dec så börjar Aktivering inomhuskurs som vi ska gå på.. Spännande!
  • Den 16 oktober föll den första snön här hemma. Jag och Per var överlyckliga andra mindre.. Borka tyckte det var sådär.
  • Robin har varit här varje fredag nu fram tills nu i fredags så det kändes jätte konstigt. Har blivit en liten vana liksom.
  • På söndag är Borka exakt 6 månader=)=) Då blir det storfirande.. Vet inte riktigt hur bara=) Stora vovven!
  • Per har varit duktigt (är ett tag sen nu) och lagt ut trall på altanen så nu får man inga flisor=)=)
Oj, det var svårade än vad jag trodde.. Men jag kommer och blogga så fort jag kommer på nått! Här har ni bilder för varje punkt..

Puss och Kram Malin

















RSS 2.0