valp!

Har precis läst mitt mejl där det står:
"Hej på er!
 
Och grattis till Borka! Det var ju kul att det blev så, jag tror det blir toppen för alla parter."


Det blir Borka som kommer att om ca 6 veckor bo med mig och Per i vårt hus:D Jag är så lycklig! Tänk att det kunde bli som man ville iaf.. Jag brukar annars ha väldigt otur när det gäller sånthära men oj vad bra det blev!!

Du är så välkommen!!!=)=)=)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det vart meningen att vi skulle åka upp och hälsa på valparna på lördag men det blev flyttat till torsdag istället..
Torsdag, det är i ja,, övermån=)=) Bli  nervös när jag tänker påt.. Det känns som det kommer och bli väldigt jobbigt för dom kommer nog att iakta allt man gör och säger.. Men jag tror det kommer bli bra iaf=)=) Hoppas det!

Nu ska jag gå in till min kära granne och tjöta med henne.. Och kanske få mig en massage=)

Hej så länge
//Malin

Ps. Det kommer och komma bilder på Borka men vill inte lägga ut något ännu eftersom han inte juridiskt sett är våran ännu..! Håll ut!! Ds.

Träning!

Nu var det åter dags med att börja ett nytt liv.. Sa till kockarna idag att det är nog 5 gången under dessa månader som gått som jag säger det.. Nu ska jag börja mitt nya liv!!

Men idag är en början.. Jag och Annie gick ner till Kype.. Sprang ett varv först och gick ett sen.. Efter det var jag helt slut men Annie var duktig och sprang ett till. Kände att jag varken orkar och vill ta ut mig för om jag blir as trött så kommer jag säkerligen inte gå ut och springa någon mer gång.. Om jag känner mig själv rätt.. hehe:P

Ska försöka och göra detta varje dag.. Det är tanken iaf..=)=)

Hurra för Malin vad hon har varit duktig idag..=)=)

Nu ska jag in till Annie och fortsätta och ta det lugnt!

Puss och Kram!!
//Malin

RSS 2.0