1:a Advent!

Hej alla läsare!

Jag vet att jag är jätte dålig på att blogga och att det nu på sistone inte har blivit nått på jätte länge..
Jag bestämmer mig för att blogga nästan varje dag men jag orkar aldrig sätta mig vid datorn.. Förut bloggade jag jämt på Per´s data för att det var så mycket enklare men nu när den har kraschat så har det inte blivit av helt enkelt..

Men har bestämt redan nu att jag tänker ha det som nyårslöfte att skriva nått varje dag.. Jag vesste redan när jag bestämde mig att varje dag kommer det inte att bli men jag tänker iaf försöka!!

Tänkte ta lite snabbt vad som har hänt sen sist jag blogga, och jag går så långt bak som farsdag:

Vi var i R-holm o åt middag, pappa fick lotter för 100 kr och vann 10 kr så ingen storvinst direkt. Mån,Tis,Onds,Tor o Fre händer inget, bara jobbar. Lördag jobbade då det var bröllop, Dop och Hans nostalgifest. Söndag slappa! Mån, Tis osv jobbar som vanligt! Lördag tvätta och Söndag jobbade. Jobbar hela veckan, fredagskväll hemma i R-holm o planerade resan till Tyskland. Lördag Ullared!! Tog vägen om tranemo för att hämta lite saker. Stannade för middag.

Söndag, idag. Nere i knalleland o inhandlade lite julklappar. Pappa, Jan-inge o Elisabeth är klara o till Per har jag en kvar. Har även kvar de tre paketen för 150 á 50 kr och jag har ingen aning o vad jag ska köpa, har ni några tips?? Efter knalleland begav vi oss hemåt o börja pynta eftersom det är första advent. Så julgardiner och adventsljusstakar har åkt upp, så nu är det bara granen som saknas!! Längtar!!

Imån är det jobb igen och nu när julborden har satt igång så är det full rulle! Ska jobba sent både tisdag och torsdag så det kommer bli en lång vecka.. Men på fredag bär det av till Tyskland så jag har ju nått och se fram emot iaf=) 


Hejhej!

//Malin

ps.bilder kommer, håll ut!ds

Var sjuk, Nu frisk!

Har precis frisknat till efter en bihålsinflammation... Fick ont i halsen förra torsdagen och var då hos vårdcentralen i måndags o fick det bekräftat.. Så nu äter jag pencilin o sniffar nässpray.. 

Igår var jag på jobbet första gången på en vecka och har fått, pinsamt nog, träningsverk.. och idag tänkte jag då att "Nu när jag kommer hem ska jag be min snart utbildade granne om massage".. Men nej, hon var inte hemma! buhu=(=(
Så jag får väl be per istället.. Trots att det inte är alls lika skönt som Annie´s.. *blinkblink* Saknar dig!

Nu ska jag käka biancorulle med Per och Anton..


Hej så länge!

//Malin

Stjärna eller spira? (28oktober/tisdag)

Denna julen blir min och Pers första ihop.. Där vi ahr en egen gran och allt.. Vi har dock problem o bestämma vad vi ska ha eftersom vi har två tycken från olika familjetraditioner...

Vill att ni ska hjälpa mig med och bestämma om vi ska ha Spira Lr Stjärna?
Ni får välja mellan tre alternativ.. Bilderna är inte de bästa men hoppas det nite gör nått..=)


Hejhej!

//Malin


Bild nr 1


Bild nr 2


Bild nr 3


Kalas! (21Oktober/tisdag)

Idag har jag varit på kalas hos Broman och firat Julia.. Annars har jag itne gjort så mycket.. enbart jobbat.. Tråkigt!
Men nu är dt snart jul..:D


Hejhej!

//Malin



Ett halsband fick hon utav mig och Per..

Kalas! (16Oktober/Torsdag)

Idag var det en gäst som fyllde år så Anso gjorde en fin tårta.. Conny hette han! Förövrigt ar jag börjat mina nya tider nu, så nu jobbar jag ännu mindre än vad jag gjorde innan.. Lite tråkigt med tankte på att man behöver cash.. förhoppningsvis får jag in dem nu när vi börjar med julbord.. Ska även jobba en massa lördagar och söndagar nu så det blir nog en hel del i slut ändan..


Hejhej!

//Malin



Sexparty! (10 Oktober/Fredag)

Var på sexparty hos Emma.. Vi var nog 12 tjejer, så då kan ni ju tänka er hur mö fniss o dylikt det blev.. =)

Efteråt var det utgång för vissa, andra drog hem.. Vi drog iaf till trädgårn där det var full rulle.. Med en massa sång på toan, borttappade personer, 230 bortspelade kronor och en nyinköpt cider tappad rakt ner i golvet,, drog jag hem strax innan 01.00.. Sjukt trött!!
Dagen efter var dock helt ok! väldigt slö bara.. blev en massa filmtittande!


Hejhej!

//Malin



Här ser ni bordet med alla saker.. Det blev en hel del handlande:D:D



Förlåt, vi var 12 tjejer och en kille.. Barbastark var ju oxå med:D

Universal Poplab! (4oktober/Lördag)

Idag händer det! Det som jag  har laddat för hela veckan.. Jag, Annie och Emma beger oss nämligen till Gbg, inte minst sagt Sticky fingers, och kollar på inte vilka som hellst,, utan UP!!:D:D Jag är så lycklig!!

Kvällen blev jätte lyckad och jag gör gärna om det!:D


Det fanns väldigt många bilder och jag skulle lagt upp detta inlägget för väldigt länge sen.. Men som vanligt när jag ska göra nått så cpar alltid dataorn och inget inlägg blev det.. När jag försökte nästa gång så upptäcker jag att alla bilder är borta.. Per har rensat sin data och missat att föra över den mappen till min hårddisk så alla bilder förutom två är kapputt..=(=(=( Tur att det kommer bli fler gånger och att man har ett hyffsat bra minne=)


Hejhej!

//Malin



Annie och Emma.. Två STORA UP-fans!


Denna bilden på Christer är den ända jag har.. Dessa tvp han ajg och ladda upp innan datorn Cpa!
Jag får njuta så länge det går!


RSS 2.0