Christer i glasbur..

.. och Annie utanför, hoppades till Up-musik!! Malin stog hemm ai vardagsrummet och hoppade som en galning.. =)=)

Kram malin


I can see you!

UP och Göteborgssynfoniorkester!=)

Här kommer ett väldigt sent inlägg ända tillbaka till 4 december.. Då var nämligen jag, Annie, Emma och vad hette hon nu..hmm?!!  Ja en mycket trevlig kompis till Emma..=) 

Vi började med att möta upp emma utanför ett café som hette Eva nått.. (Se det är så länge sen att jag inte minns nått.. haha) Där vi fikade en massa.. begav oss sedan till Konserthuset.. Tror jag det var.. Där kvällens underhållning skulle hållas.. Det var som dom andra har sagt: Det var helt magiskt! HELT MAGISKT!

Tack alla för en underbara kväll det ska jag sent glömma!haha=)

Kram malin


Annie, Emma och Ja vad hon nu hette!


UNIVERSAL POPLAB!!


en snygg Christer sittandes på en trappa!

Nyår!

På nyår var min bror Markus här och vi spelade en massa spel och dylikt.. Mycket trevligt..=) Vid tolvslaget skålade vi med champagne och päroncider och kollade på alla fina raketer.. Vid 5 på morgonen tyckte vi att det var dags att gå lägga oss.. Så dagen efter var man väldigt seg men det var värt det!=)

Kram malin

Jul, Jul, strålande JUL!

Det är mycket som har hänt nu under årslutet att jag inte har hunnit och blogga så värst mycket.. Tänkte göra en årsredovisning som en god vän till mig gjorde förra året, så man kan se vad som har hänt... Men inte idag och inte i detta inlägget.. Här tänkte jag berätta lite vad som hänt under julhelgen!

Julafton firades först hos Pers morbror med familj där det åts lite julmat. Strax innan 3 bar det hemåt till Pers föräldrar där vi och hans syskon med respektive fortsatte firandet..
Det var BARA JAG som tyckte att kalle är en tradition. Så jag satt och tittade själv medan dom andra bara väntade på att det skulle vara över.
Eftersom vi har slutat och ge julklappar och att vi istället lägger pengar i en pott så hade vi bestämmt att vi skulle köpa lotter för en viss summa och skrapa och att den vinsten sen gick till potten.. Vi köpte lotter för 1400:- (200:- var) och vi vann 170:-.. Snacka om att det fanns några som var sura..;)

Ungefär vid 18-tiden gick resan sedan vidare till Rydboholm för våran del och hem till mina föräldrar.. Där har vi gjort så att vi lottar ut var sin person till alla som man ska köpa julklappar till för 500:-, och sedan har vi köpt 4 för 200:- som vi sedan spelar för.. Jag hade min bror och han fick en massa braha grejor till sin lägenhet bl.a kökshandukar, slaskskrapa m.m. Jag hade även köpt en bok till honom men eftersom den inte hade kommit ännu så hade jag gjort ett miniformat av den, vilket uppskattades med skratt!!=)

Borka fick en julklapp utan mamma och pappa med en massa goda ben och grisöron vilket han verkligen uppskattade!=)

Vi sov över där för att slippa åka hem sent i busvädret. Vi skulla varit hos Pers faster på juldagen men hon jobbade så det fick bli på annandagen istället. Så då passade vi på att fira våran lilla jul då med våra julklappar till varandra..
Jag fick massa roliga julklappar och jag är super nöjd. Tack Älskling!

Ja, och annandagen firades ju hos Pers faster med familj. Det åts gott och dracks gott, lr iaf för Per eftersom jag fick  köra..;) Det spelades en massa Wii också och jag kan ju säga att jag hade träningsverk dagen efter.. hehe:P

Tack alla för en trevlig och lyckad jul med mycket god mat och dryck.. Och många fina presenter och Överraskningar=)=)


Året bästa julklapp: Fick min efterlängtade Ukulele utan Per=)

Årets sämta julklapp: Vet inte, Kanske Pirates och carribean triologin för den har jag ju redan sett tusen gånger. Fick den utav Per men han sa att det var en sådan utfyldnad grej=)

Årets överraskning julklapp: Stieg Larsons Milleniumtriologi. Hade inte önskat mig det men Per hade fått tips om att jag skulle läsa böckerna först innan jag ser filmerna. Visseligen brukar böcker vara bättre än filmer, men jag är ju inte så mycket för att läsa.=)

Kram malin



En styck glad Markus för min miniatyr av hans bok som inte kom i tid!


En styck gland Markus och en styck.. ja.. missbildad Per!=)


Borka med röda mulen=)=)

RSS 2.0