Hemma igen!

Då var man hemma igen från Branäs och en ny vecka har startat.. 
Allt har varit bra, förutom en och annan vurpning.. =) Det blev en hel del åkande, får faktiskt säga att det gick mycket bättre än vad jag trodde.. Fick tillslut in det rätta knycket.. 

"Tyngden på dalskidan, Älskling!"

På lördagskvällen, efter att vi hade varit och badat, spelades det en massa sällskapsspel och kollade på körslaget!
Per kom på den briljanta idén att filma lite så 1 1/2 timmes film blev inspelat.. Mycket roligt och kolla på så här i efterhand! 

Jag tog inte en ända utomhusbild (typiskt mig), så ni får nöja er med bilder på lite nostalgi-godis som vi köpte på en mack efter badandet!

Hejhej!

//Malin

   
Spelet vi spelade "Geni"          Nostalgi godis =)=)

Onsdag!

ÄNTLIGEN! Imån bär det av till den efterlängtade skidresan till Branäs.. Det ska bli jätte roligt och spännande.. Spännande på det sättet för att se om jag kan åka.. Förra gången var ju första gången och det gick sådär.. blev en åh annan vurpa..=)=) Hoppas det går mycket bättre denna gången.. 
Denna gången ska jag åka på andra sidan berget också där det finns lite mer gröna och blå backar.. Hoppas dom är bra bara!

Har frisknat till nu med efter att varit sjuk i en vecka.. Eller jag är inte helt frisk, men nästan.. Är fortfarande lite snorig och hostig.. men hoppas att det går över snart.. Har börjat och jobba igen iaf.. På jobbet är det väldigt lugnt just nu med, så det är faktiskt väldigt skönt!!

Nu ska jag packa det sista inför morgondagen och sen sova.. ska upp halv sex!
God Natt.


Kramkram
//Malin



Bilden är från förra gången vi var där.. Men det är samma Branäs!=)

Sjuk igen!

Jaha, då var man sjuk igen.. Det började med lite huvudvärk på fredagen och sen har det bara blivit värre.. Alla planer jag hade för helgen var bara och säga hej då till!
 Nu är jag jätte täppt i näsan och har jätte ont i halsen.. Förhoppningsvis blir det bättre om några dagar.. Har därför inte varit och jobbat idag, utan sjukskrev mig!

Så idag har jag inprincip bara sovit och kollat på film: Morden i Midsomer, Blood Diamond och Never back down.. och nu kollar jag på home extreme.. 

Hoppas det går över innan Torsdag för då är det öppet hus på Viskastrand och jag SKA dit!!


Kram kram!!
//Malin

Jobb!

Idag var det första jobbdagen på länge.. Trots att jag hade lite ångest för att semestern redan var slut så var det skönt och vara tillbaka på jobbet.. Roligt att träffa alla och få komma i gång och inte bara ligga hemma och slöa.. 

Nu ska jag snart på basket med grannarna.. Om jag inte får värre huvudverk bara..

Hejhej!!
//Malin


Ikarus var med inne i duschen, när buren gjordes rent och bada lite=)♥

Nyår!

Kom på att jag inte har talat om vad jag gjorde på nyår så det kommer här.

På Nyår var vi inne hos grannarna, Anton och Annie.. Vi var bjudna på två-rätters middag och väldigt lyckat blev det.. =)
Som huvudrätt fick vi (hoppas jag skriver rätt) potatisgratäng med fläskfilé och kantarellsås samt sallat.. Mycket gott må jag säga! Och till efterrätt fick vi mikrad banan med choklad i..  Jag är ju inte så förtjust i banan men detta var faktiskt gott.. Iaf chokladen =)

Efter att vi hade ätit så spelade vi en massa spel, bla "lika par leka bäst" som dem hade fått i julklapp, som dom också vann!! Vid tolv skålades det och vid halv två-två gick vi in till oss och sov.. Mycket lyckad kväll/natt!

Hejhej!!
//Malin


spelplanen i "lika par leka bäst"...




Måndag!

Har precis kommit hem ifrån en liten tripp till banken.. Mitt kort har spruckit så var där idag och ansökte om ett nytt.. Per skulle också ansöka om ett nytt fast med visa.. Men bara för han fortfarande är skriven på Tranemo´s sparbank så kunde dom inte göra nått.. Typiskt!

Börjar och bli frisk nu med, lite hosta och lite snuvig bara..  Lagom tills man ska börja och jobba.. Bara två dagar kvar! 

Var ute i R-holm igår med, och käkade lutfisk.. MUMS! Pratade lite med mamma och pappa, packade ner alla mina filmer och åkte hem.. Nu har vi bara en halv säsong av O.C kvar.. =(  Sen blir det heroes och Las Vegas.. =)

Jo, förresten.. Var på My Dog i Lördags med Annie och Emma.. Mycket uppskattad och lyckad dag.. Och jag fick träffa mina vovvisar.. Det var som en dröm slog in.. Bara en massa hundar över allt!! 
Tack Annie för denna otroligt bra idé.. Vad skulle man göra utan dig!=)=)

Nu tänkte jag sätta mig och kolla på film medan per städar ut fågelburen..


Hejhej!!
//Malin



Siberian husky! Vill ha.. Sötis♥

RSS 2.0