...

Sitter här efter en dryg vecka.. Per har jobbat eftermiddag och då blir veckan såå låång!

Var dock ingen skollunch både idag och igår så var hemma i någorlunda tid.. Gött!

Nu sitter jag här och har tråkigt men ska snart bege mig ut på en springtur med Borka, tänkte jag! Bara runt kvarteret,, jag kommer bli trött iaf=)=)
Sen blir det tacos, One Tree Hill och vin.. Kan kvällen bli bättre?!
P&K


En styck malin vid Park Güell i Barcelona=)=)

Himmerland!

Vi var uppe nu i söndags hos familjen Himmerland och hälsade på!=) Gud va fin Ronja eller Foxy som hon heter nu, har blivit! Alldeles guldig i pälsen.. Jätte fint=)

Borka och Foxy gick rätt så bra ihop.. Man märkte ju att det var syskonbråk och inte vänskap som det är när han leker med Shadow.. Det var liksom mer hårda tag.. Men så fort Lovis kom så la han sig ner och visade sig underlägsen.. Såg jätte kul ut.. Speciellt när han sprang och helt plötsligt kom Lovis fram och han liksom bara slängde sig ner, i farten=)

Först mot slutet så började han nafsa tillbaka men det var nog mer varning för att han inte orkade mer.. Två mot en är inte alltid så lätt=)

P&K


Söta!♥

Besök!

Per var och spela poker hos Fredrik och i stället för att sitta helt själv hela kvällen så bjöd jag hem min bror.. Vi spelade lite magic, åt pizza och kollade på film.. Let´s kill Bobby Z.. Bra film för övrigt=)=)

Det var roligt och se hur borka hela tiden tydde sig till Markus.. Han har en skön Aura=)

P&K


Markus ser väldigt koncentrerad ut!


FREDRIK 35ÅR!

Den 29:e augusti var vi på 35års kalas hos min kusin Fredrik! Per, bror och pappa var hemma och var sjuka så det var bara jag och mamma.

Det blev mycket sång, sprit och kräfter! Mycket trevligt=)

Kanske dock lite för mycket sprit för min del då hinken var min bästa vän dagen efter.. Har aldrig varit såhär full men som sagt det är ju inte var dag man fyller 35 år!=)

I mitten av kvällen fick jag för mig att jag kunde bråka med Fredrik och att jag skulle vinna.. hahaha:P Det är som om man skulle se Jonas Gardell vs Hulk Hogan i en brottningsmatch.. Jonas(jag) hade med andra ord ingen chans!
Det hela slutade med att jag blev doppad i en balja med vatten där spriten låg för att svalkas ihop med isblock.. I med huvudet före.. haha:P
Det var kallt och jag fick låna kläder av kicki,, MEN det var roligt!

P&K


Kräftor..MUMS!




En styck malin.. Här dock inte så packad.. Ännu!^^


Här är det inte bara malin som är full=)=)





...

Såhär sover min sambo på nätterna!! Då kan ske det inte är så konstigt att jag sover så dåligt, när jag knappt får plats i våran 160cm säng!!=)

P&K


Sjuk igen!

Har varit hemma idag från jobbet.. Ska vara hemma imån med och tror inte jag kan gå på fredag men vi får se.. Inte som jag känner mig nu iaf..
Har fruktansvärd hosta och jätte förkyld.. någon slags influensa tror jag.. Anso (kallskänkan) är hemma med och är jätte dåligt och det är två till på jobbet som känner sig lite hängiga..
Svininfluensan??
Puss och Kram

RSS 2.0