En underbar dag.. 18/4

Tillbakablick:
Idag gick jag, Per, Anton och Annie upp tidigit och satte oss i en röd saab 900 (forest) som var laddad och klar för att köra oss till Göteborg-kungälv och inte minst till en liten gård i Löstorp.. På denna lilla gård finns det en kennel som heter Heesa Meesa.. På denna kennel föder man upp Taxar och Italiensk vinthundar.. =)=) 
Jag/vi åkte dit för att kolla in en viss Blökk och en viss Björt samt Ullven! Jag är kär!

Dessa små taxvalpar som var så söta! Jag blev förälskad direkt. Om jag hade haft mycket pengar i plånboken hade jag köpt dom allehopa.. Men jag var ju bara intesserad av två speciella. En hona och en hane.
Björt och Blökk! Tillslut bara BLÖKK!
Tyvärr blev det ingen valp fö mig för innan jag hann och reda ut alla hinder så såldes den=(

Men nu har jag insett det att det skulle var bättre, både för oss och för hunden, med att skaffa en lagom till midsommar och vem vet, kanske är det en på gång?!=)

Puss och Kram!
// Malin


Jag och Annie på Älsborgsbron.. Annie är en kung när det gäller och köra i Göteborg!!!

annandag påsk!

På annandagen var jag och Per ute i Länghem och kollade läget och hjälpte till att flytta lite möbler.. Efter en stund så kom min kusin Fredrik och hans tre barn och hjälpte till..
När vi sen åkte ut till Ömmsala för sista lastet började Maritha med maten och jag lekte med barnen.. Per hjälpte Fredrik med att laga fyrhjulingen eftersom kedjan hade slagits av!
När dom sen hade lagat den så provkörde jag.. Det var jätte kul men väldigt läskigt..

Jag sa till Fredrik att jag ville åka med honom en gång eftersom han vågade köra lite snabbare..
Ja, snabbt gick det! Kanske lite för snabbt då vi i en kurva gick upp på två hjul och jag var milimeter från att glida av.. Efter att vi hade lugnat oss lite så körde vi på som fan, och när jag hade lärt mig och hjälpa till i kurvorna gick det riktigt bra!=)

På kvällen sen åkte jag och pappa till min farfars grav. Pappa ville att jag skulle ta kort på graven för han skulle ringa och klaga på att sorken är där och förstör och han orkar inte se det mer! Jag vet att det löste sig och att graven nu är jätte fin=)

Rest in peace grandpa!


Puss och Kram!
//Malin


Såhär kan det se ut när en vattensork har varit framme..

Långfredag!

Har varit hemma i Rydboholm idag med Per, Anton och Annie.. Vi grillade lite i det fina vädret samt studsade studsmatta.. Det får man ju inte glömma när man är där=)=) Lika roligt varje gång!

Nu ska jag sätta mig och kolla på Berg flyttar in, tänkte jag! Få se om det är nått och ha..

Puss och kram på er!

//Malin


Alltid lika roligt och studsa!=)


mmm.. Grillat! Det är så det ** i mun som Annie brukar säga!=)



Lördag!

Igår var jag och mamma på Åhagamässan.. Mycket trevligt att bara jag och mamma gjorde nått för en gång skull, det brukar alltid vara med någon annan.. 
Mässan i sig var inget och ha.. Men man fick ju se "Äntligen hemma Björn" iaf=)=) 

Det bästa vara mammas kommentar om Björn:
"Det hade varit bättre om han hade varit toppless så man sett hans sixpack" =) 
min mamma är för goo!=)

Igår eftermiddag var vädret i topp och Per & Anton testade Antons Global goal, medan jag och Annie satt bänkade och käkade glass!=) 
Älskar sol och värme, Älskar vuxna män som har barnasinnet kvar, Älskar glass. ÄLSKAR VÅREN!! 

Puss och kram på er alla!

// Malin


Anton med sin Global goal!

Fredag!

Idag är det fredag! Äntligen!! Så gött med helg.. 
I kväll är det utgång vad jag vet so far.. Med Jimmy och gänget! Skulle egentligen på en spelning på Swing först men det blev inte så.. 
Ser fram emot en full och galen kväll.. =)

I helgen övrigt ska jag kanske med mamma till mässan på åhaga imån samt en tripp ut till Länghem.. 
Eftersom vi ska flytta dit till min morbrors hus nu i sommar, så är det mycket som ska fixas och donas innan flyttningen!

Skulle vilja åka och hälsa på mina svärföräldrar och se hur dom har det. Eftersom dom bor i sin husbil numera, pga att dom har sålt sitt hus och inte får flytta in i sin lägenhet förrän i Augusti/September..

Ser faktiskt fram emot Måndag för då får jag diskutera LOST med Anso=) Om vi inte gör det på msn innan förstås!=)


Nu ska jag kolla lite på hockey tänkte jag! Fast det behövs ju egentligen inte för ALLA vet ju att HV vinner!!!
HV HV HV HV =)=)=)=)

Puss och Kram på er alla!

// Malin


Såg denna mycket coola tattoo på ett quiz jag gjorde på facebook! Kanske tattuera den?!


Våårr!!=)=)

Ja då var det detta med att blogga varje dag.. Ja, det har väl gått sådär.. hehe:P Jag var duktig ett tag men sen när bloggen började cpa och jag inte fick upp några bilder så la jag ner det.. 
Men varje gång jag läser andras bloggar blir jag så besviken på mig själv, varför kan inte jag vara så duktig och blogga varje dag! 
Jag har bestämt mig att jag inte ska bestämma någon mer gång att jag ska blogga varje dag, för det kommer jag inte och hålla.. Så ni där ute som läser min blogg för nöja er mer de få gånger jag gör detta.. Hoppas ni blir nöjda när det väl inträffar!

Måste bara ta hjälp av någon som kan det här med bloggar så den kan bli som jag vill.. Jag gjorde i ordning den en gång men av någon konstig anledning så gick den tillbaka till sitt gamla skick.. Men jaja, Få se om jag hittar någon som kan.. Kanske efterlysa någon i P3??

Nu är det vår väder iaf och jag ska snart ut och gå en sväng med Annie!!=)=)

Puss och Kram på Er alla!!

// Malin


Jag ser tillbaka på händelser förra året och smultron i Antons trädgård ser 
jag som ett vårtäcken!! Eller igentligen kanske sommar, men värme iaf=)


RSS 2.0