Gatufest!

I lördags var det gatufest här på Kumminvägen! Första gången för mig och Per, eftersom vi nyss flyttade hit!

Det var roligt och träffa alla som var med och se vad det är för folk som bor här på gatan.. Det roligaste var att det var bara typ 4 av 20 kanske som visste att vi hade flyttat in och Broman ut.. hahah:P Så när vi kom så undrade folk vilka vi va och vad vi gjorde där!! heheh:P
Tur att Per var med för annars hade jag gått under jorden!! ;)


Har tyvärr inte bilder, men kvällen blev jätte lyckad.. Sprit, Kräfter, grillat, sång och gitarr, kan det bli mycket bättre=)=)

P&K

Liseberg!=)

8/8 var jag, mamma och pappa på liseberg.. Jag hade lust och slösa lite pengar och var sugen på choklad så vi bar oss iväg.. =)

Hem kom vi med 4 stjärnvinster och en massa andra 1:a och 2:a vinster.. (orkar inte räkna upp allt och kommer inte riktigt ihåg) Och jag spelade inte alls mycket=)=) Vi åkte en del också, för det mesta kållorado..

Jag och mamma skulle åka balder och ställer oss i 45min kö.. När vi kommer fram till trapporna så ångrar sig mamma! (hon har under hela vägens gång ojjat sig om att hon inte kommer våga) Och när hon får syn på att det inte finns något och hålla sig i mer än den man har runt magen så ger hon sig! Så det slutar med att hon får gå ut nödutgången och jag fick åka själv..
Mig gjorde det ju inget, eftersom jag har åkt den innan lite tråkigt bara!


P&K


Jag = Blöt!



Mamma och Pappa!♥

Torsdag!

Idag blir det torsdagskväll med mamma och Borka.. Måste vänja honom med mycket folk.. Detta ska bli intressant=)

Men först bär det av till Tranemo där det ska grillas och träffa Svärmor och Svärfar och alla bröderna Lundgren med respektive.. 


Men allra först ska  jag duscha!

Hej så länge!

P&K



1:a veckan..

..Är snart avklarad på jobbet.. Det är lungt och skönt precis som jag ville ha det.. Det funkar iaf några dagar till sen vill man nog att det ska sätta fart.. Men det tror jag det gör för många kommer nog tillbaka från semestern nu nästa vecka!


Annars i veckan har det inte hänt så mycket.. I måndags hade hela "Finska viken" (Som det kallas där vi bor) strömavbrott från 14.00 till 23.00 ungefär.. Det vandrade lite av och på.. Har även varit hemma och hämtat min moped så nu ska jag bra serva den sen ska det ut och köras=)=) Tisdag hände inte så mycket!

Idag har jag varit med Emma på badhuset och simmat.. Mycket skönt! Måste börja nu ingen.. heheh:P
När jag kom hem så släppte vi ihop Borka med grannens hund Shadow som är en vecka äldre.. Gud vad dom sprang.. Det gick faktiskt väldigt bra... Det är första hunden som Borka har hälsat riktigt på utan koppel.. Dom kommer ha roligt=)

I morgon tänkte jag ta med mig Borka in till torsdagskvällen.. Han måste ju lära sig och va bland mycket folk..

Fredag blir det fotbollsmatch med Annie, även då hänger borka med=)

Lördag blir det kanske Liseberg med mamma och någon mer.. Har inte frågat dom andra men mamma var på!

Söndag blir nog bara och slappa!

Nu vet ni vad jag ska göra resten av veckan, fullt upp!

Puss och kram
Malin



Me in a provrum väntandes på Emma in Barcelona!=)♥

Jobb igen!

Då var semestern slut.. Känns som det har gått på tok för fort och känns som jag inte har hunnit med något.. Inte det jag hade planerat iaf=)

Idag hade vi tråkigt så vi drog till Ömmesala och hälsade på och kollade deras nya altan som dom har byggt! Blir jävligt nice faktiskt! *Avis* 
Stannade där längre än vad vi skulle, så det vara bara och åka hem och kolla på finalen i Amazing race.. Lite tråkigt eftersom jag visste vilka som skulle vinna, men hade ju inte sett den utan läst på internet (fusk) men grät floder ändå=)

Jag bara längtar till vi köper detta (om vi gör det) så man kan börja och renovera denna altanen.. Kommer bli den snyggaste i stan! (Byn) =)=)

Väntar på svar från en kennel som har valpkurser nu i höst, skulle få svar nu i veckan men dom har väl glömt och skicka.. Så man kanske kan få lite bättre pli på vovven.. Iaf få den och sluta bita och jucka på allt=)

Hej så länge nu ska vi göra varma mackor!

Puss och Kram


RSS 2.0