Hemma igen!

Nu är man hemma igen efter en vecka i barcelona.. Det har varit hur gött som hellst.. Det tog dock fem minuter sen försöker en sno min ryggsäck och jag efter "det här var min väska jag".. Jävla idiot... men men,, tur att jag såg det..hehe:P

Vi gjorde en massa.. men skriver mer om det en annan dag.. ska då oxå lägga in bilder... Skit roligt!!

Ha det gött!

Kram malin

Barcelona, here we come=)

Imorgon drar jag och Emma till Barcelona.. Denna efterlängtande resan är äntligen här!
Jag tror vi bokade den någon gång i februari så man har ju längtat ett bra tag=)



För övrigt så går allt bra med hunden.. Eller visst han biter ju och sådant men träning ger färdighet. Igår var vi ute och premiär gick en längre runda med honom och det gick faktiskt väldigt bra.. Det var bliar, motorcyklar, hundar, katter, barn, sparkcyklar, tåg och en väldigt massa nya platser och nosa på.. Men allt gick väldigt bra.. =)

Denna dag ska jag spendera så mycket som möjligt med min sambo (om nu han vi umgås med mig=) ), eftersom jag försvinner en vecka.. Känns ändå skönt och komma ifrån för då saknar man ju varandra och längtar tills att få träffas.. :D:D


Nu ska jag ner och packa ner det sista för just det:
Barcelona her we come!!:D

Puss och Kram på Er!


Jag klippte mig igår med! Vad tycks?! Nu är den långa, irriterande luggen bort iaf=)=)

Äntligen!

Nu äntligen är jag ikapp.. ska försöka och blogga så mycket som möjligt.. hehe:P japp.. mycekt bloggande på en gån.. det aksnek är det jag ska satsa på!!

Kramkram
Malin



Avslutar med en bild på min favvis!

BORKA! (9juli)

ÄNTLIGEN! Äntligen är han här.. våran Borka.. Han är så efterlängtad..
Gud vad mycket kul vi ska ha ihop..
Älskar dig redan!!♥


♥BORKA♥

Värnersnäs (14juni)

Jag och Per var uppe för andra gången och tittade till våran valp och dess syskon.. Gud var dom har vuxit sen sist.. Dom blir ju bara större och större men det är klart när dom är sånna matvrak.. =) Dom är lika söta iaf:D
Längtar så j*vla mycket!!

Kramkram


Dessa matvrak.. söta!♥


Min, bara min älskade Borka!♥♥

Liseberg (pjuni)

Det var dags för andra resan till Lisenberg.. denna gången var det Jag, Anso, Henrik, Daniel och Grönis som åkte.. Alla andra bangade.. :P Men det kanske var bra det, för vi hade riktigt roligt.. "Det skönaste gängen" som en sa..

Efter stängning gick vi en krogrunda.. Det skulle vi inte ha gjort för fan vad vi mådde dagen efter.. Det blev alldeles för mycket.. Men när man är där och shotar så tänker man inte på att: "Oj, imån är det torsdag, en arbetsdag! ähh.. Skit idet.. vi ska ha kuuulll!"hehe:P Men som sagt trevligt hade vi, och såhär flera dagar, veckor efter så skulle jag gärna göra om det=)=)

Kramkram
//Malin


Anso och Daniel, dricekr öl på Tyrolen!


Sådant här shotades det.. inte gått för fem öre.. Men min kära vän Annie hon gillar det, lr hur??=)=)

(Alla andra bilder är på förtok fulla personer, tänkte vara snäll och inte lägga upp dom.. Men om det finns någon som vill se så fråga!)

Lyxmat! (3juni)

Idag var det cecarsallad som stod på listan.. Lyx för mig och har aldrig gjort det innan men f*n vad bra det blev.. As nöjd!! och gott var det!!

Puss och kram
Malin


Vad tycks?! Lite gott ser det ut iaf!!=)



Dennis kom förbi och hälsade på en snabbis.. hehe:P

Sommar! (31maj)

Jag och Per begav oss till en badplats mellan svenljunga och sexdrega där Anton och Annie väntade..
Per och Anton kastade boll medan jag och Annie käka tjötade skit! Hade tänkt och badat med det blev inte så.. Jag trivdes bra på land, på min filt med mina jorgubbar.. Mums!!

kram malin



Hubbar... mummsss=)=)

Gitarrspelande och Heineken! (30maj)

Robin var här och hälsade på.. Och då, precis som överskriften säger, blir det en massa heineken och gitarrspelande.. Undra hur många låtar dom gjorde denna gången..=)

Kramkram


en låt bildas..

Universal Poplab! (29maj)

Äntligen var det dags för en ny UP-spelning och dessutom den ända Sverigespelningen dom gör detta år.. känns lite trist dock men förstår om Christer vill vara pappaledig=) Grattis!

Jag var nog den av oss som var mest pepp, kanske för att det var min andra och Annie och Emmas.. 1,2,3,4,5 ööhh.. jaa,, 20:de kanske.. Men om jag fattade rätt på deras miner och sjungade och hoppade så var det nog en bra spelning iaf=)
Jag trivdes som fisken i vattnet!!! Längtar till nästa!=)=)

När vi kom hem till borås sen så tog vi en sväng om upp till bodaskolan och kollade greken där han fanns i en busskur.. Lika stilig som vanligt=)

//M


En stylad Annie påväg till Gbg!=)


Bandet Emmon var oxå där och spela, Förvånansvärt bra faktiskt!


Detta blir den ändå bilden på dom som jag lägger upp, dels för bilden är sjukt roligt (iaf närbild) och sen för det blev inte så många bra bilder.. Dom kan ju inte stå still=)=)



GREKEN!!!=)=)


Födelsedag! (24maj)

Idag är det min dag.. inte länger 20.. Det känns.. aa,, känns inte så mycket.. känner ingen skillnad nu för tiden.. Mamma och pappa och hela gänget var här igår och firade mig.. Jag fick en grill som vi invigde på kvällen.. Göött!!=)

Och idag söndag, min födelsedag, kan inte firas bättre än och ha favoritgrannarna på besök.. en massa hoppande på studsmattan stog högst på listan=)=) kan inte bli bättre!!=)=)

Puss på Er!
//Malin


en massa nya trix skulle provas!


Coolt!


Under studsmattan kan det se ut såhär! Min Babe♥

Min hund! (21maj)

Jag och per begav oss upp till Vargön och besökte våran nykomling, nämligen "Borka"..
Denna dag var "Borka" 3 veckor och två dagar.. Dom små liven..=)=)

Kan inte fatta att jag snart kommer ha honom hemma hos mig.. Hoppas allt kommer gå bra.. Måste bara inhandla allt.. Det är mycket små saker som inte tänker på..


Min Älskling♥


Kram malin

Konst! (14maj)

Per skulle raka av sig håret och jag som alltid har velat raka ut något motiv fick nu chansen..
Han var inte så glad varken före lr efter men hoppas att det syns vad det står=)=)


En ledtråd: Mitt favorit hockeylag=)=)

//Malin

Svävare! (30april)

Anton och Per sitter och bygger  å deras svävare..

Resultatet blev faktiskt hyfsat bra.. den flöt iaf på vattnet.. hehe:P

Kram
//Malin

Maskerad!

Hej på er!

Jag känner att det hoppar lite mellan datumen på mina inlägg, vet inte varför jag har gjort så.. så detta inlägg går tillbaka så långt som till 25 april.. Då var jag nämligen på maskerad i H-kvarna hos mina grabbar..
Trevlig kväll med lekar, musik och sprit ,eller iaf för dom andra, jag drack inget utan åkte faktiskt hem redan på kvällen..

Var så jävla pepp inför kvällen men när jag kom dit så svalna allt liksom.. Det var inte så roligt som jag trodde,, kanske för spriten.. hehe:P Var oxå as trött och fick min mens dagen efter så jag får väl skylla på det=)

Men jag var utklädd till hulken iaf.. Bäst om jag själv får tycka=)=)


Puss och Kram
//Malin


Me as the Hulk!!! "GGRRRRRRR!!!!"=)

RSS 2.0