Kock för en dag:D (5sept/fredag)

När jag åkte till jobbet öppnade himmlen sig och jag blev helt dyngsur när jag sprang från bilen till dörren.. Det kan liksom inte vara mer än 20-30 meter max.. o springa dessutom går ju skit snabbt men blött blev jag.. Så jag fick ta på mig kockkläder istället, var av rubriken har sin innebörd..:D 


Hejhej!

 //Malin



Lite dålig bild, men jag i kockkläder iaf:D

Första på länge!

Att blogga verkade som om det inte var min grej.. jag gjorde ett inlägg o sen var det bra.. Det är inte att jag inte vill, utan jag orkar inte eller har aldrig tid att sätta mig vid datorn.. det känns som om andra saker är viktigare.. men jag har bestämt mig efter många om o men att jag tänker göra ett nytt försök, och efter "lite" tjöt från grannen så kommer här allt på en gång... Verkligen ALLT på en gång.. 
Enjoy!


Hejhej!

//Malin

Första inlägget!

Varför skulle inte jag klar av att blogga! det kan väl inte vara så svårt? det är väl bara och skriva lite om vad man har gjort under dagen, även om det är tråkiga saker, slänga in en tråkig, ful bild på sig själv eller på någon annan trevlig person och sen är det väl klart.. Ja så enkelt kanske det är, så nu har jag bestämt mig för att prova på det!
Jag vet dock inte om det är någon bra idé eller om det kommer bli något bra av det hela.. Jag vet heller inte om det kommer bli en populär blogg med många läsare, eller en såndär blogg med bara en besökare..  Det återstår ju och se!

Men jag tänker gör mitt bästa! För jag känner att detta är nått jag vill försöka mig på och verkligen kämpa för så att det ska bli nått bra, och att min/mina läsare kommer tycka om det den/dom läser och trivas här på min blogg..

Så, varsågod för dom som är intresserade.. Och min famn är alltid öppen för nya trevliga människor.. :D


Hejhej!

//Malin




RSS 2.0