Grillning!

Första grillning för i år gjorde vi igår.. Vi fick grilla hamburgare för det var det ända vi hade hemma.. Men det blev gött ändå:D fick improvisera mitt under grillningen med ett parasoll då regnet fick för sig att falla.. Men det gick bra ändå.. :D



MUMS!

Halmstad.

Den 27 mars crusade jag, Per och Mattias (pers bror) ner till Halmstad i hans snabba BMW, då det var kalas för Pers andra bror Daniel.

Halmstad, en stad där jag aldrig har varit bara hört en massa om..

Väl nere fikade vi en hemmagjord budapesttårta och sedan bar det av till Wild West Steakhouse, vid Äventyrslandet, där det skulle Ätas!
Vilka potioner! Jag köpte 240g kyckling med sallad och potatis till det.. Ja, bli man inte mätt på dessa potioner så är det fan nått fel på en.. :D

Mattias, Daniel och Carro (Daniels tjej) tog nått så hette stone grill, tror jag, då dom iaf fick grilla sitt eget kött på en het lavasten som var 400grader. Det såg riktigt coolt ut:D

Vi blev mätta och belåtna och drog oss hem till Daniels och Carros place.. Mattias skulle iväg på kvällen så han drog strax efter det hem till borås, medan vi andra gick in till centum och bowlade.. Säger bara: fy, fan vilken dålig bowlinghall.. Eller rättare sagt kloten.. Man fick fan inte ner fingrarna! Jag brukar ha 8-9 på mitt klot, jag fick ha 12-13 och då fick jag precis i fingrarna.. tråkigt när det är så!

Efter det gick vi hem och spelade lite sällskapsspel istället. Och efter att Elisabeth och Jan-Inge hade gått hem till sitt hotellrum så spelade vi fyra som var kvar, Buzz! långt in på natten..:D Roligt!

Vi sov över där, jag och per, och på söndag var vi på Tur-mässan i Göteborg med Elisabeth och Jan-Inge..:D

Lyckad helg:D:D



Stone grill:D


Min kycklingpotion.


Per beställde ribs.. Ja, ribs fick han:D

Vår.

Nu vet och ser vi alla att våren är påväg. Om den inte redan har kommit, fast det är nog olika tycke:D

Men vårtecken dök det upp så fort snön började töa.. Den 26 mars, såg jag ett när jag var ute med Borka och var tvungen att fotografera..

Man bli så glad:D


RSS 2.0